VA drifttekniker/maskinist till Krokoms kommun

Krokoms kommun har nya tillväxtmål och det innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. Vill du vara med och säkerställa distributionen av världens viktigaste livsmedel? Är du en utåtriktad och självgående genomförare som är bra på att samarbeta? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker/maskinist arbetar du med vatten och avloppsrening. I arbetet ingår bland annat att ansvara för drift och skötsel av våra vatten och avloppsverk med tillhörande tryckstegringar och pumpstationer. Även provtagning, planering av underhåll, dokumentation av service och uppföljning är en del av det dagliga arbetet. Kontinuerlig och tydlig kommunikation är en viktig del av ditt arbete, både internt och externt, såväl muntligt som i skrift. Du kommer att ingå i en grupp bestående av fyra kollegor och en arbetsledare. Du utgår från Krokom och jobbar mer intensivt med just dina anläggningar men kan arbeta inom hela kommunen. Beredskapstjänst kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Fullgjord gymnasieexamen är ett krav för tjänsten. Utöver det ser vi gärna att du har vidareutbildning inom exempelvis yrkestekniska utbildningar inom vatten och avlopp. Har du erfarenhet från tidigare VA-arbete är det meriterande. Då vi arbetar med flera olika datasystem är god datorvana ett krav. Dina kunskaper i det svenska språket är mycket goda, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du vara initiativkraftig och kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är intresserad av samhällsutveckling, teknik och miljö och du har lätt för att kommunicera. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är noggrann, bra på att samarbeta och intresserad av nya kunskaper. Vi ser också att du är serviceinriktad då vi har dagliga kontakter med kunder, entreprenörer och leverantörer.
Vi tror att en mångfald berikar jobbet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2018-12-12
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Oscar Aspman

Avdelningschef Vatten och Renhållning

0640-161 00

Oscar.aspman@krokom.se

 

Håkan Sandström

Enhetschef Vatten

0640-161 00

hakan.sandstrom@krokom.se

 

Sven Rehnsbo

Arbetsledare

0640-161 00

sven.rehnsbo@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 16100

 

 


Visa annons som pdf