VA-ingenjör till Krokoms kommun

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Krokoms vision är att ge plats för växtkraft – för företag, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Tillväxten innebär en spännande utveckling för oss som jobbar med VA-frågor. De kommande åren står vi inför omfattande utbyggnads- och reinvesteringsbehov av kommunens VA-anläggning. Som VA-ingenjör hos oss bidrar du till att säkerställa en hållbar VA-försörjning för kommunens invånare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör kommer du att arbeta med utredningar, rutinärenden och projekt av varierande slag. Exempel på arbetsuppgifter är:

- VA-utredningar

- Abonnent- och anslutningsärenden

- VA-projekt som hanteras i egen regi eller på entreprenad.

- Upphandlingar, beställningar och uppföljningar av entreprenader och konsulttjänster.

I ditt arbete ställs du löpande inför juridiska frågeställningar inom VA, mark och entreprenad. Du bevakar och tar stöd i gällande Lag om allmänna vattentjänster, kommunens ABVA och VA-taxa, branschregler samt framtagna styrdokument. Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom VA samt flera års arbetslivserfarenhet inom VA-teknik.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunala planprocesser, VA-juridik, abonnentfrågor, projektering, CAD-ritning, entreprenadjuridik och offentlig upphandling.
B-körkort samt goda svenskakunskaper i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, analytisk och metodisk, har en god portion tålamod och är nyfiken på att finna svar och lösningar. Att lyhört samarbeta och kommunicera med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdatum är 2019-01-16.

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Kontaktinformation

Oscar Aspman
Verksamhetschef Vatten och Renhållning
0640-161 00
oscar.aspman@krokom.se

 

Håkan Sandström
Enhetschef Vatten
0640-161 00
hakan.sandstrom@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 16100

 

 


Visa annons som pdf