Barn- och Utbildningsförvaltningen söker:

Lärare i svenska, engelska 4-6 till Dvärsätt

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där mer än en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.

Dvärsätt har under de senaste åren vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen mindre än 15 minuter från Östersund. Här finns bland annat en fin golfbana, två av Storsjöns många småbåtshamnar och närhet till stora skogsområden.

Skolan är en F–6 skola med ungefär 140 elever och tillhörande fritidshem, här finns även kommunens sär- och träningsskola. Vi tycker att det är viktigt att alla bidrar med sina kompetenser och att vi samarbetar kring våra elever. Visionen för kommunens 16 grundskolor och 23 förskolor lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som lärare är du en väldigt viktig del av denna vision.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera våra elever utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.

Du kommer vara en viktig del i arbetslaget åk 4-6 och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. I tjänsten ingår även handledarskap. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.

Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!

Kvalifikationskrav

Lärarutbildning med behörighet och legitimation riktad mot årskurserna 4-6. Gärna med inriktning mot svenska och engelska med någon ytterligare kombination.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2019 01 20

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Kontaktperson

Mats Hörnfeldt

Rektor

0640 167 21

mats.hornfeldt@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00


 


Visa annons som pdf