Barn- och utbildningsförvaltningen söker:

Lärare i matematik och naturorienterande ämnen till Nyhedens skola

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.

Nyhedens skola är en skola med ca 220 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.

Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater. Kompetensutveckling riktad mot detta har genomförts under ca 5 år, vilket gett goda resultat i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i matematik och NO i ett av arbetslagen. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elever behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du blir handledare för eleverna i en klass tillsammans med en erfaren kollega.

De behöver ha god förmåga att samarbete och ser fördelen med att arbeta i ämnesteam. Nyhedens skola har fullt utrustade salar för kemi, biologi och fysik. Alla salar ligger i anslutning till varandra och har tillgång till sk prepprum. Skolan har behöriga och erfarna ämneslärare inom matematik och NO.

Kvalifikationskrav

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i matematik och NO för årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare.  Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 20180107 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2018 12 17

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Kontaktperson

Ann-Kristin Jonsson

Rektor Nyhedens skola

0640 168 31

ann-kristin.jonsson@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00


 


Visa annons som pdf