Östersunds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning söker

 

Fritidspedagog eller Fritidsledare/resurs till Körfältsskolan

 

1 st tjänst 75-100% som kombineras med arbete på fritidsklubb samt resurs i skola. Tillträde 2 januari  2019 eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är visstid läsåret 18/19 kan ev förlängas.

 

Körfältsskolan är en F-5  skola med cirka 115 elever och ligger i centrala Östersund. Skolans profil är natur och rörelse. Körfältskolan arbetar och utbildar sig inom genrepedagogik, ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Skolan startar fritids Klubb för åk 4-5, inför vårterminen 2019. 

 

Arbetsuppgifter

På f.m. arbetar Du både enskilt med elever men även inkluderade i deras ord på Klass på tillsammans med Klasslärare. På E.m. arbetar du med klubbverksamhet. (elever i åk 4-5).  Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten tillsammans med en kollega. Samarbete med ord.fritidsverksamhet kan bli aktuellet, särskilt vid lov. Du deltar aktivit i och utvecklar rastverksamheten alla dagar i veckan.  

 

Egenskaper som god samarbetsförmåga och ett bra bemötande är viktigt. Du är lugn som person och ser möjligheter, samt är flexibel, detta är särskilt viktiga egenskaper när du jobbar tillsammans med andra. För tjänsten är det av stor vikt att du har förmågan att skapa goda relationer och ett gott bemötande utifrån de uppdrag du har.  

 

Kvalifikationer

Vi söker behörig fritidspedagog alt fritidsledare alternativt motsvarande utbildningserfarenhet.

 

Erfarenhet av att arbeta med elever och med ett annat modersmål än svenska samt inom genrepedagogik är meriterande. 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Åsa Grahn rektor 070-2523521
Birgitta Thurfjell facklig representant Lärarförbundet 070-6287239

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-12-27


 


Visa annons som pdf