Krokoms kommun söker:

Sommarvikarierande Vägledare

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”

Vi söker sommarvikarierande vägledare till kommunens boenden för ensamkommande barn.

Boendena finns i Krokom, Dvärsätt och Ås.

Arbetsuppgifter

På ett professionellt sätt ge de nyanlända ungdomarna stöd i deras vardagsliv. Du hjälper dem att få ett fungerande studie- och arbetsliv och en aktiv fritid. Du kommer ha ett nära samarbete med andra aktörer viktiga för ungdomens utveckling som god man och socialtjänst.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är utbildad socionom, behandlingspedagog, behandlingsassistent, fritidsledare, pedagog eller motsvarande. Likaså att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar. Språk- och kulturkompetens kopplat till flyktingungdomarnas hemländer är ett plus, liksom erfarenhet av att arbeta på Hvb-hem. Du har en personlig mognad och god självkännedom.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter mångfald och eftersträvar därför en mix i personalgruppen när det gäller kön, ålder, utbildningsbakgrund, etnisk bakgrund mm.

Körkort är ett krav.

Övrigt

Vi erbjuder schemalagd arbetstid dagtid samt kväll och natt. Skriv gärna hur lång period du kan arbeta samt om du har önskemål om någon speciell ort.

Sista ansökningsdag 2017-03-31

Kontaktpersoner

Jenny Granberg

0640 163 09

jenny.granberg@krokom.se

 

Gudrun Olofsson

0640 163 15

gudrun.olofsson@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00