Östersunds kommun, Teknisk förvaltning söker

 

Drifttekniker till Vatten Östersund

 

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap ingår i tjänsten.

 

Vatten Östersund är en enhet inom teknisk förvaltning som driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheten omfattar 6 vattenverk, 8 avloppsreningsverk, laboratorium, ett 70-tal pumpstationer, tryckstegringar och reservoarer samt 95 mil ledningar.

 

Vatten Östersund är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Bland annat kommer vårt största vattenverk att byggas om, och vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför ett antal drifttekniker.

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på vattenverket medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer.

Som drifttekniker på avloppsreningsverket medverkar du i arbetet med drift och underhåll av avloppsreningsverk och pumpstationer.

Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning eller annan högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening, el, automation, livsmedel eller miljöarbete är meriterande. Du är en man/kvinna både med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningarna är säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning, detta innebär krav på svenskt medborgarskap.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Johan Franzon, driftledare Dricksvatten 063-14 33 18
Claes Jakobsson, driftledare Avlopp 063-14 33 19

Cristian Forslund, facklig representant Vision (Dricksvatten) 076-136 54 13
Rickard Ulfsparre, facklig representant Vision (Avlopp) 073-275 32 82

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-02, men din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan.


 


Visa annons som pdf