Östersunds kommun, Teknisk förvaltning söker

 

Entreprenadingenjör till Gatuenheten

 

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Gatuenheten är Östersunds kommuns egna interna entreprenör inom gatudrift, anläggning och infrastruktur i stadsmiljö. Vi arbetar offensivt med att stimulera till en bra miljö och till en positiv utveckling av kommunen genom att med hög servicenivå tillgodose kundernas behov och förväntningar. 

 

Enheten är uppdelad i sex avdelningar som var och en är specialiserade inom sitt huvuduppdrag. Huvuduppdragen är Anläggning, Markrenhållning, Väghållning, Beläggning, Rörnät samt Trafik.

 

Vi bygger och renoverar tex gator, torg, rondeller och vatten och avloppsledningar. Snöröjer, sandar och tar upp sanden på gator och fastigheter. Driftar och underhåller kommunens VA ledningsnät, gatunät samt skyltar och trafikljus. 

 

Idag består enheten av drygt 35 anställda. Vi söker nu efter en ny kollega var huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga inom avdelningarna Beläggning, Väghållning och Anläggning.

 

Arbetsuppgifter

Administration, ekonomi, kostnadsberäkningar, uppföljning och fakturering mm. Arbetsledning/styrning av olika uppdrag och projekt som t.ex.

- Vinter & sommarväghållnings uppdrag på gator och fastigheter

- Beläggningsunderhåll och underhållsbeläggning på gator och fastigheter

I tjänsten så kan visst beredskapsarbete komma att ingå.

 

Kvalifikationer

Strukturerad med goda datakunskaper. Gärna någon ingenjörsutbildning inom lämpligt fackområde, t ex. bygg-, installations- anläggnings-, maskin- eller driftteknisk inriktning.

Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och tar stort ansvar för ditt arbete. Du förväntas vara intresserad av att aktivt medverka i enhetens ständigt pågående utvecklingsarbete. Arbetet förutsätter stor förmåga till eget tänkande samt ett omfattande samarbete både inom kommunen och externt.

Du har vana av att läsa, tolka och tyda såväl avtal som ritningar och har kunskap i enklare utsättning.

I urvalet läggs stor vikt vid såväl erfarenhet av verksamhetsområdet som dina personliga egenskaper som t.ex. inställning, driftighet och övriga personliga egenskaper.

Krav:
Körkort minst B

Mångårig vana och erfarenhet från flera av nedanstående punkter
- Vinterväghållning
- Beläggningsarbeten
- Systematiskt kvalitetsarbete
- Erfarenhet av arbetsledning
- Kontorsarbete/ datakunskap
- Mark & anläggningsarbeten
- Byggnadsarbeten

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Tore Åberg, enhetschef 070-330 07 50

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-12-16


 


Visa annons som pdf