Östersunds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning söker

 

Logoped eller Specialpedagog/speciallärare till Barn- och elevhälsan

 

Tillsvidareanställning på heltid. Semestertjänst.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Barn- och Elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna, både kommunala och fristående, och i viss omfattning även till förskolorna i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, psykologer, specialpedagoger/speciallärare, logopeder och pedagoger med spetskompetens. Till Barn- och elevhälsan hör även Särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team. Sammanlagt arbetar i enheten drygt 60 medarbetare.

 

Vi söker nu en logoped eller specialpedagog/speciallärare med påbyggnad inom tal- och språksvårigheter.

 

Arbetsuppgifter

En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att vara att utveckla och stärka språkutvecklingen hos barn i grundskolan. Det kan bland annat innebära att kartlägga och analysera barns tal- och språkutveckling, men även läs, skriv och matematik och därefter utarbeta förslag och material till åtgärder, handleda och utbilda personal samt arbeta med elever individuellt och i grupp. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga till planering och organisation. Du kommer att tillhöra ett arbetslag bestående av specialpedagoger, speciallärare och logopeder.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är logoped eller specialpedagog/speciallärare med påbyggnad inom tal- och språksvårigheter. Meriterande är erfarenheter av arbete inom grundskolan, fördjupad kompetens inom läs-, skriv- och matematiksvårigheter samt flerspråkighet. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Det här kan vi erbjuda
Spännande, utmanande och utvecklande arbete tillsammans med oss på Barn- och elevhälsan. Vi ser till att introducera dig väl i dina nya arbetsuppgifter. Du erbjuds friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra erbjudanden i vår förmånsportal 'Fördel Östersund'. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Stiberg verksamhetschef 063-14 36 51
Vivianne Mattsson facklig representant Lärarförbundet 070-652 05 46
Maud Odin facklig representant SRAT 076-814 62 30
Ingrid Eliasson facklig representant Lärarnas Riksförbund 063-14 40 35

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-12-31


 


Visa annons som pdf