Östersunds kommun, Teknisk förvaltning söker

 

Dagvattenstrateg till sektor Avfall & VA

 

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersund växer! Utveckling av kommunen pågår i många stora och små stadsutvecklingsprojekt där nya stadsdelar, bostäder, service, kommunikationer, anläggningar och offentliga ytor planeras. En hållbar tillväxt är utgångspunkten i allt vårt arbete.

 

Vi söker nu efter en dagvattenstrateg till den tekniska förvaltningen, sektor Avfall & VA. Som dagvattenstrateg kommer du arbeta för att föra dagvattenhanteringen framåt i ett Östersund som växer och förtätas.

 

Arbetsuppgifter

Vi förväntar oss att du är en ambassadör för dagvattenfrågor i synnerhet internt i kommunens organisation men även externt, exempelvis till exploatörer och medborgare.

En del av ditt arbete kommer bestå i att, tillsammans med kommunens Dagvattengrupp, ta fram en dagvattenstrategi, rutiner och vägledningar inom området.

Tillsammans med kommunens Plan- och byggavdelning deltar du även i arbetet med Översiktsplan och nya detaljplaner. Våra stadsbyggnadsprojekt innebär ett lagarbete där du kommer att ha en viktig roll. Du ansvarar för att ditt arbete bedrivs i god samverkan med övriga tjänstemän, politiker, exploatörer och konsulter.

 

Kvalifikationer

Förutom en relevant akademisk utbildning bör du ha ett stort intresse för och insikt i stadsbyggnadsfrågor. Du ska kunna se framåt och förstå hur dagvatten- och klimatfrågor bäst, och i ett helhetsperspektiv, integreras i ett framtida Östersund.

Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med dessa frågor. Du är en person med höga ambitioner och du har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är självgående och har hög förmåga att kommunicera budskap och resultat, både muntligt och skriftligt.

Befattningen är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning, detta innebär krav på svenskt medborgarskap.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Kristina Östling, VA chef 063-14 36 74
Maria Boberg, stadsarkitekt 063-14 37 66

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-01-31


 


Visa annons som pdf