Östersunds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning söker

 

Förskollärare och barnskötare till Förskolan Jägarvallen

 

Tillsvidareanställningar och vikariat på varierande tjänstgöringsgrad med tillträde mars/april 2019 eller enligt överenskommelse.

 

Jägarvallens förskola kommer att bli 6 avdelningar och tillhöra Stadsdel Norrs förskola

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande verksamhet för barnen enligt reviderad Lpfö -98.

 

Vi arbetar processinriktat för att synliggöra barns lärande genom pedagogisk dokumentation.

 

Vi ser alla barn som kompetenta och att barnen får vara i ett sammanhang och får använda och utveckla sin kompetens. Lärmiljöns utformning är viktig för en lustfylld och utmanande verksamhet. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn och föräldrar. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare eller barnskötare med föreskriven utbildning

 

Är en kreativ medforskande som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och kollegor. Du vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexaminerad erbjuds ett års mentorskap med utbildad mentor. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. På ansökningssidan anger du även till vilken eller vilka förskolor du söker.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

 

Carola Persson (Jägarvallen) 063-143112

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

 

2019-01-10


Visa annons som pdf