Östersunds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning söker

 

Lärare F-6 till Litskolan

 

Tjänsten är tillsvidare, 100% med tillträde 190107 eller enligt överenskommelse.

 

Lits skolområde består av tre skolor och fritidshem. Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 380 elever, Häggenås skola är en F-6 skola med ca 100 elever och Bringåsens skola är en F-6 skola med ca 65 elever. Samtliga skolor satsar aktivt på arbetet med digitalisering.

 

Vill du vara med och förverkliga vår vision?

 

”Kunskap med lustfyllt lärande där alla lyckas”

 

Arbetsuppgifter

 

Under vårterminen 2019 kommer du att undervisa i svenska och so-ämnen, samt vara mentor i årskurs 5 på Treälvsskolan i Lit. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker en F-6 lärare med behörighet i så många ämnen som möjligt. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande. Vi söker en engagerad, kommunikativ och flexibel person som kan vara en god ledare i ett klassrum.

 

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

 

Erika Dahlqvist, Rektor 072-238 45 94 eller erika.dahlqvist@ostersund.se

 

 Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

 

2018-12-19


 


Visa annons som pdf