Östersunds kommun, Vård- & omsorgsförvaltningen söker

 

Stödassistenter/Undersköterskor till Bemanningsenheten / Resurspoolen LSS

 

Tillsvidare, valfri sysselsättningsgrad. Dag-, kväll- natt, dygn  och helgtjänstgöring i våran resurspool som arbetar inom funktionshinderområdet. I Resurspoolen arbetar du i en flexibel arbetstidsmodell vilket innebär att du har möjlighet att påverka din schemaläggning.

 

Vill du vara en del i och utveckla vår Resurspool?  Vårt uppdrag är att bemanna vid akut och planerad frånvaro inom vård- och omsorgsförvaltningens sektor LSS och sektor Förvaltningsövergripande

 

Vi söker dig stödassistent/undersköterska med 6 månader dokumenterad erfarenhet inom funktionshinderområdet, erfarenhet/utbildning av ett habiliterande och pedagogiskt arbetssätt samt kunskap av autism och- eller psykiatri kan vara meriterande.

Du är stabil, trygg och flexibel.

Du
ser det som en stor möjlighet med ett flexibelt arbetssätt i ett härligt arbetslag. Du vill utveckla din yrkesroll och arbetar gärna både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder en kvalitetssäkrad introduktion och kompetensutveckling kontinuerligt. Kommunen erbjuder medarbetardagar, friskvårdspeng och friskvårdstimme.

Du ska vara trygg i din yrkesroll och kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter inom HSL.

 

Arbetsuppgifter

Ersätta ordinarie undersköterskors frånvaro vid kommunens LSS-boenden, Personlig Assistans, Daglig verksamhet, korttidsboende för barn och unga, samt elevhemmen. Sedvanliga omsorgs- och serviceinsatser, samt stärka upp verksamheter som har ett ökat behov.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning/ Vård och omsorgsprogrammet, gärna med specialisering inom programfördjupningen 'funktionsnedsättning' eller 'psykiatri'. Minst 6 månaders dokumenterad erfarenhet av funktionshinderområdet.

Du är flexibel och trygg i Din yrkesroll har god samarbetsförmåga. Du möter nya situationer och människor på ett proffessionellt och ansvarsfullt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Körkort samt tillgång till bil erfodras. Du behöver även inkomma med utdrag ur belastningsregistret då arbete inom verksamhet där det förkommer barn ingår.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Else-Marie Eriksson enhetschef 063-14 35 06
Bodil Sandberg facklig representant Kommunal

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-17


 


Visa annons som pdf